Company Watch & Company Assist

Met Company Watch toont u aan volledig grip te hebben op uw bedrijfsvoering. Met Company Assist en met Crowdfunding Support beschikt u over gespecialiseerde ondersteuning. Dit brengt u in een sterkere positie ten opzichte van bijvoorbeeld financiers en investeerders.

Company Watch biedt u: 

24/7 inzicht in uw prestaties door de koppeling met uw eigen boekhoudpakket

In één oogopslag alle essentiële informatie overzichtelijk bij elkaar

De zekerheid van een onafhankelijke controller. Die neemt persoonlijk proactief contact op zodra hij financiële risico’s signaleert.

Company Assist biedt aanvullend: 

Doorlopende garantie op hulp bij dreigende financiële problemen

Assistentie van een gekwalificeerde en ervaren consultant die uw branche kent en uw bedrijf begrijpt

Een onafhankelijke vertrouwenspersoon als buffer tussen u en andere belanghebbenden, bijvoorbeeld uw financiers of investeerders

Crowdfunding Support

In uw opdracht, inventariseren ervaren (oud-)ondernemers en financieel experts uw huidige situatie. Zij beoordelen de knelpunten en de perspectieven. Zij adviseren u over een plan van aanpak om de problemen het hoofd te bieden. 

Snel inzicht in uw situatie door inzet van een specialist met ervaring in uw branche;

Een eerlijk, onderbouwd en persoonlijk advies over uw perspectieven;

Bewezen adviezen en praktijktips voor risico- en schadebeperking in het belang van het voortbestaan van uw bedrijf;

Desgewenst concrete ondersteuning op locatie om u actief te helpen uw betalingsproblemen op te lossen.

 

 

CAPITAL Development

CAPITAL DevelopmentCapital Development BV helpt jonge, startende of al begonnen software-ontwikkel bedrijven met expertise op diverse terreinen, Strategy, Business Development, Software Development, Finance, HRM.
Denk daarbij aan:

  • Hulp bij opstellen van een businessplan.
  • Als klankbord fungeren bij ideeën om software te ontwikkelen.
  • Het toetsen van de doelstellingen en hulp bij het opzetten van een ontwikkelplan.
  • Onderzoeken en regelen van offshore / nearshore development capaciteit.
  • Helpen bij het voorbereiden van gesprekken met financiers, de bank, de accountant, de boekhouder.
  • Vinger aan de pols houden, inregelen overlegstructuren,zorgen voor verslaggeving en vastlegging.
  • Als klankbord fungeren, kritisch luisteren naar argumenten, plannen en daarop reageren.
  • Optreden als vertegenwoordiger bij internationale contacten.

 

Concredis

Concredis is de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun omzet sneller betaald krijgen. Hierdoor kunnen onze klanten sneller investeren, minder afschrijven en hebben een lagere voorziening, rentelasten en beheerskosten. Dit doen we door het leveren van goede interim debiteurenbeheerders, die op een commerciële en assertieve manier uw facturen tijdig, professioneel en klantgericht incasseren. Onze consultants adviseren op welke wijze het order-to-cash proces zo optimaal mogelijk kan worden ingericht, zodat de cash flow verbetert en de financiële risico’s verminderen.

Daarnaast werft en selecteert Concredis medewerkers voor de permanente invulling van credit management vacatures en trainen en leiden wij de medewerkers van onze opdrachtgevers op, zodat zij succesvoller in hun werk zijn. Als één van de weinige financiële opleidingsinstituten is Concredis CEDEO erkend. Door onze trainingen hebben wij al vele debiteurenafdelingen efficiënter en effectiever laten (samen) werken en zijn de prestaties en het werkkapitaal sterk verbeterd.

Met Concredis bereikt u uw credit management doelstellingen!

 

CW&Partners

CW & Partners biedt een volledige service op het gebied van Credit-management. U kunt bij het bedrijf terecht voor elk aspect van het opmaken en incasseren van uw facturen. Het dienstenpakket van CW & Partners richt zich op het MKB. Voor veel bedrijven in het MKB is het heel aantrekkelijk om zo snel mogelijk de facturen te incasseren tegen zo laag mogelijke kosten. Hiervoor biedt CW & Partners de volgende diensten:

-Facturering en Automatische incasso

-Debiteurenbeheer

-Incasso

-Factoring

CW & Partners garandeert u korte communicatielijnen. Dat werkt wel zo prettig en effectief. Ook zijn de partners van CW & Partners beschikbaar voor Interim management en Consultancy op het gebied van creditmanagement. Door de uitgebreide ervaring kunnen deze professionals snel vraagstukken oplossen, maar ook tijdelijke ondersteuning en kennis bieden tijdens opschoonactie ’s of langdurig verlof.

 

KVA Credit Finance

Heeft u een kredietlimietprobleem op een debiteur? KVA Credit Finance is dé specialist in kredietlimietproblemen. U herkent het misschien: sales is enthousiast, maar uw kredietverzekeraar beschikt niet over de meest actuele informatie of heeft andere redenen om geen (volledige) limiet af te geven. Vertragingen ontstaan en het enthousiasme over de nieuwe order en nieuwe klant wordt snel getemperd.

Het zoeken naar en vinden van passende oplossingen – in samenspel met uw nieuwe klant en uw verzekeraar – kan u veel tijd en inspanning kosten.

KVA Credit Finance ontzorgt u in hoge mate, bij al uw kredietlimietproblemen. Een snelle en volledige limietbeslissing is onze uitdaging. Een deskundig zeer ervaren back-office team staat permanent tot uw beschikking.

Geen koeien met gouden horens, wél maximalisatie van uw kredielimietbehoefte en een fikse verkorting van de traditioneel vaak (te) lange doorlooptijd. Sales wordt weer enthousiast over uw kredietverzekering: u voert zelf de regie.

Ook als u een kredietlimiet probleem op uw eigen bedrijf heeft, of meer wilt weten van incasso's, factoring of kredietverzekering in het algemeen, kunt u terecht bij KVA Credit Finance.  Bel of e-mail ons voor een geheel vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

 

MKB Accountancy

De missie van MKB Accountancy is dat wij als professionele financiële dienstverlener een aanwezige rol willen spelen in de accountancy en fiscale dienstverlening, waarbij wij proactief in de behoefte van onze cliënten willen voorzien.

 

Ondernemershuis Amsterdam Nieuw-West

Op 23 april hebben 80 starters en ondernemers advies gekregen over bedrijfsfinanciering op de netwerkbijeenkomst van het Ondernemershuis Nieuw-West. Wat moet een starter of ondernemer doen om financiering te krijgen van een bank? En hoe kijkt een bank naar een kredietaanvraag? 

Wilt u alle tips? De presentatie 'Wie niet “solliciteert” naar krediet, krijgt het ook niet!' kunt u vinden via de link naar de Presentatie Bedrijfsfinanciering - 23 april-2013 - Insparco - Pdf op: http://www.nieuwwest.amsterdam.nl/ondernemen/ondernemen-downloads/ondernemen-werken-0/