Cor Bloemendaal, DGA Bloemendaal Advies Groep & tpConnect

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michiel Werkman heb ik leren waarderen als iemand die in staat is om zich nieuwe en complexe materie snel eigen te maken. Met zijn financiële kennis en bedrijfskundige ervaring trekt hij adequate en heldere conclusies. Hij geeft tips en adviezen waar je zelf als ondernemer verder mee kunt.

Het benutten van zijn insider kennis over hoe men in de financiële wereld tegen ondernemers en mkb-financieringen aankijkt, is zeer verhelderend. Dit alles werkt effectief door in het overleg met banken en alternatieve geldschieters over contracten.

Cor Bloemendaal

Directeur

 

Johan Koekkoek

Managing Director InnoVfoam B.V.

Ik dank Insparco, Michiel Werkman, voor zijn deskundige en pragmatische ondersteuning bij de behandeling van het Swap proces van mijn bedrijf InnoVfoam BV.

 

Ik kan concluderen dat door zijn kennis en kunde de zaak tot een voor alle partijen bevredigende afloop heeft geleid, waarbij juridische stappen voorkomen zijn.

 

Johan A.S. Koekkoek

Managing Director

Robert van Schie

Directeur van KVA Credit Finance

We kennen Michiel Werkman nu een aantal jaren. Zowel van Insparco als van zijn boek Rotbanken. 

Hij luistert goed naar onze uitdagingen. Door zijn zeer ruime ervaring en zijn “meten is weten” aanpak creëert hij comfort. Ook wanneer de omstandigheden minder makkelijk zijn/lijken.

Michiel komt uit het bankiersvak. Hij weet dan ook precies wat wel en niet van belang is voor banken in een financieel proces. 

Als een vis in het water heeft Michiel ons bijgestaan tijdens de reorganisatie. Zijn advies was op eigen initiatief de bank erbij te betrekken. 

Quote: “Laat zien dat je in control bent”

We zijn tevreden over de deals die tot stand zijn gekomen. Mede door zijn “strak sturende begeleiding” zijn de reorganisatie en de goedkeuring van de bank, succesvol verlopen.

Ik beveel je als ondernemer Michiel Werkman ten zeerste aan!!

Succes.

Robert van Schie

KVA Credit Finance

Gerrit Versteeg

Directeur Golden Arrow Olieproducten Amsterdam BV

Ik heb Michiel Werkman ervaren als zeer betrokken en prettig in omgang. Dankzij zijn vakkundigheid en onderhandeling skills heeft hij gezorgd voor een passende bedrijfsfinanciering.

Financiële vraagstukken kunt u vol vertrouwen aan hem overlaten!

Robert Mijnsbergen

Advocaat

Michiel Werkman heb ik tijdens de uitvoering van een opdracht meegemaakt. Hij is een plezierig gesprekspartner die analytische kwaliteiten koppelt aan een pragmatische instelling. Hij schakelt soepel tussen zijn cliënt, diens verwachtingspatroon en de gebruiken en de eisen van de financiële sector.

Paul Pannevis

General Manager bij Respilex

Ik heb Michiel Werkman leren kennen als een zeer betrokken bank- en vakman. Dankzij zijn aanbeveling heeft de Rabobank Leiden & Oegstgeest een goed passende bedrijfsfinanciering verstrekt. Daarnaast gaf hij prima advies hoe andere bedrijfsonderdelen het beste konden worden benaderd om te acquireren.

Peter van Reenen

Managing Director bij Jansen Wijsmuller & Beuns BV

I met Michiel years ago for the first time. And he made on me the impression that he was a banker but I also accused him that he is a human being. A combination which you do not see often with bankers. A great guy to work with.

Gerard Weck

Adviseur bij Kamer van Koophandel Midden-Nederland

Al bijna 20 jaar ken ik Michiel Werkman als ervaren uitzetter van meerdaagse sportieve auto navigatieritten, waarbij het uitdagende rijden gepaard gaat met prachtige landschappen, veel single track roads, culinaire hoogtepunten en fraaie overnachtingslocaties. Door zijn trips is mijn liefde voor uitdagende navigatieritten met sportieve auto's geboren. De creativiteit waarmee hij zijn deelnemers regelmatig op het verkeerde been weet te zetten, is legendarisch. In het heetst van de strijd wil je dan de nuance wel eens uit het oog verliezen, maar één blik in zijn glinsterende pretogen doet alle frustratie smelten: ik ben er weer ingetuind! Michiel doet het overigens niet allemaal alleen, samen met zijn vrouw Kitty vormt hij een perfect op elkaar afgestemd team.

Ik weet zeker dat hij zijn passie voor dit rallywerk ook als zelfstandig ondernemer in zijn adviseurschap uitstraalt. Het moet bepaald geen straf zijn hem als consultant in te schakelen. Want op zijn vakbekwaamheid valt niets af te dingen, maar hij is daarbij ook nog eens een uiterst prettig mens, met wie het erg goed samenwerken is. Mooi dat zulke eigenschappen samenvloeien!

Willem Boon

Director bij Paradijs Holding BV

I did business with Michiel several times for my own company and other companies and was very satisfied about the results.

Ruud J. Verbeek

Hands-On consultant verzekeringen & geldzaken bij Vink Verbeek NL

Ik heb Michiel Werkman leren kennen als een deskundig financieel adviseur met een grote kennis van bancaire zaken, met langjarige ervaring binnen het bankwezen. U kunt uw financieringsvraagstukken met een gerust hart aan Michiel overlaten. Hij is uw vertrouwen meer dan waard. Dus indien u een bedrijfsfinancierings-vraagstuk aan de hand heeft, dan zult u merken dat Michiel zeer gedreven en actief uw belangen zal behartigen.

Bart Gijsbers

Adviseur Corporate Finance at De Hooge Waerder Accountants

Michiel en ik zijn 4 jaar directe collega's geweest in het team Grootzakelijk bij Rabobank Zaanstreek. In deze periode heb ik hem leren kennen als een actieve sparringpartner, die uitgebreid de tijd nam om de propositie van een ondernemer echt te doorgronden en te begrijpen, altijd op zoek naar achterliggende drijfveren en ambities. Michiel is een actieve netwerker, met oog voor de details, kortom een echte relatieman.